sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Häälahja


Tein kaverille häälahjaksi tulppaanimaton. Tulppaani kuvion valitsin kuviossa olevien sydämien takia. Matosta tuli taas todella kaunis. Toisaalta mattoa oli vähän tylsä tehdä, koska olin tehnyt vähän aikaa sitten itsellieni samanlaisen.


Tässä matossa käytin nailonkudetta, joska oli pajon painavampaa ja paksumpaa kuin aiemmin käyttämäni Lilli ontelokude. Matosta tuli ihanan paksu, sen päällä oli ihana kävellä senpehmeyden takia. Toivottavasti myös tuore avioparikin pitää siitä.

Kuvassa näkyy oikealla Lilli ontelokuteesta tehty matto ja vasemmalla nailonkuteesta. Nailonkuteesta tehty matto on selvästi paksumpi.

Juhlapaikalla oli naisten vessassa ihana selviytymiskori. Melkein kaikkea, mitä me naiset kaipasimme vessakäynneillä. :) Mielestäni tavarat oli laitettu kauniisti pitsinauhalla koristeltuun koriin, olisi ollut paljon tylsemää, jos tuotteen olisivat olleet vain pöydälle laitettuina. Hääjuhlan ohelma oli kaikissa pöydissä näkyyvillä ja jokainen vieras sai hääparilta lahjaksi itsetehdyt saippuat.



Tein hääparille yös kortin  itse. Kortin materiaaleina käytin tapettia ja vähän vaaleaa paperia. Kortista tuli mielestäni todella kaunis ja yksinkertainen.




















- Terhi

4 kommenttia:

  1. Ihastuttava idea antaa matto häälahjaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Hieman aluksi mietin, että onko ihan hullu ajatus. Halusin kuitenkin antaa jonkun prsoonallisen ahjan mistä jää muisto hääparille. <3 Junassa ja taksissa tätä kuljettaessa alkoi jo vähän kaduttaa, painoi aika paljon, mutta onneksi oli kantomies mukana. :D

      Poista