sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Äitienpäivä

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille <3 !

Omalle äidille, mummille ja anopille käytiin aamusta keräämässä valkovuokkoja. Melkein joka äitienpäivä niitä on tullu kerättyä. Mielestäni on paljon kivempi niitä keräillä ja viedä lahjaksi kuin ostaa kaupasta kukkia. Tänä vuonna on ollut todella paljon valkovuokkoja jokapaikassa.



Äidille tein lahjaksi valkoisen kesälaukun. Virkkasin laukun käyttäen mallina korin ohjetta, jota muokkasin. Kuteena käytin valkoista Esteri kudetta ja 8mm koukulla. Laukkuun tilasin netistä kahvat, jotka virkkasin laukkuun kiinni samalla kun tein laukkua, en siis lisännyt niitä jälkikäteen.
Alunperin suunnitelin, että olisin ommellut laukkuun myös vuorikankaan, mutta luovuin ajatuksesta ja tein laukkuun  sisätaskun kuteesta ja vahvistetun pohjan. Pohjan vahvistin leikkaamalla pahvista pohjan muotoisen ja kokoisen palan, jonka päälystin vanhan lakanan palasella.



Laukusta näkee taas selvästi käsityön jäljen, eli ei tullut ihan niin siisti ja tasainen kuin toivoin, mutta äiti oli erittäis tyytyväinen uuteen laukkuunsa. Ompelin laukkuun lopuksi Handmade merkin ja se toi mielestäni laukkuun lisää ilmettä.


Annoin äidille laukun sisällä lahjaksi lisäksi vielä suklaalevn ja edellisessä postauksessa olleet piirakkasukat.




-Terhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti